Joggigt!

 image5   Hallå hallå nu har jag inte skrivit på typ en månad men det är lite tråkigt :D Det är väl inte så mkt som hänt, eller ju typ. Jag har börjat Samskolan blivit beroende av Rebubbled.com. Ett riktigt roligt spel faktiskt. Börja spela! Skitkul, om man blir bra.. Så ge inte upp om ni börjar. Och sen måste ni också gå in på youtube.com ochsöka på harry potter och klicka på Potter puppet pals in"the mysterious ticking noise". Så j*vla rolig och jag älskar dialekten! Missa ej! Kolla också när du väl är där kolla på Chris Crocker, "Leave britney alone" och det finns miljoner olika verisioner så glöm inte att försöka hitta den rätta. den heter typ bara titeln med ett utropstecken eller så.

Idag var jag och Louise och hennes syrra och joggade runt hela älgö! Det tog ungefär en timma och sen så stretchade vi och duschade. Jag behöver verkligen öva min kondition! Jag får håll direkt, och ska jag klara beeptestet så måste jag jogga varje dag.. Shuck.. hoppas det händer något.

Sen har jag ju börjat kolla på Heroes! Ägigaste serien, fast man kan ju tycka att den går lite i överdrift i typ 20onde avsnittet, då är det i ochförsig 5 år framåt men det är inte mycket. Deras häänder blir blåa och röda och de sprutar typ laser och slåss och ja man får hoppas då :D

Hakuna Matata! Isabelle

RSS 2.0